Dienstag, 3. März 2015

Elektrische sigaret ce4


Nieuw: CE4 met Airflow, Puff - E-sigaret - Elektronische


й й Starter Kit is the IJOY eGo CE4 Clearomizer one of the most popular starter kits. It is a complete Halo E-liquid met elektrische sigaret van Rookesigaret. nl. De eGo CE4 V2 De CE4 V2 starter kit heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze tweede generatie uit de succesvolle CE4 lijn is de CE4 V2 clearomizer. Bestel ook gelijk Uw liquid vloeistoffen mee! Staan apart vermeld onder Liquid. Hieronder vindt U een korte beschrijving hoe deze sigaret in combinatie met het.

Deze eGo Clearomizer CE4 of CE5 Vision kit wordt geleverd met alles wat nodig is om meteen aan de slag te gaan. Puff CE4 Airflow verdamper. CE4 verdamper met airflow regelaar E-Sigaretten zijn bedoeld voor volwassen rokers, niet voor personen onder de 18 jaar.


Dubbele startset met 900mah ego batterijen en 2 ce4 clearomizers. In zwart en rvs verkrijgbaar, Inclusief usb lader, wandstekker, 2 900mah batterijen, 2 h2 ce4.


IJOY eGo CE4 Clearomizer Starter Kit-White/Black -


30 Aug 2014 Elektronisch roken is het "nieuwe" roken van nu. Een CE4 sigaret is een elektrische sigaret die je vult met nicotinehoudende vloeistof. Roken was nog nooit zo gezond! Ben jij gek op roken en wil je dat op een gezondere manier doen Dat kan nu met de eGO CE4 E-Sigaret. De VAPOS, voordeelset bevat de geavanceerde VAPOS e-sigaret met automatische batterij die niet meer aan - of uitgezet hoeft te worden.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

auch interessant