Freitag, 29. November 2013

Elektrische sigaret toegestaan

De huidige verkrijgbaarheid en gebruik van de e-sigaret (bv in openbare ruimtes) en dan op verkooppunten zoals bij de traditionele sigaret, is niet toegestaan. 24 Jan 2015 VS:e-sigaret uit vliegtuigbagage - geplaatst in Wetgeving, verbod en toegestaan: Nog meer gevaar op de loer. Niet vergeten je E-sig 5x te. 7 Jan 2015 Pagina 1 van 5 - Interpretatie van het "Tijdelijk warenwetbesluit elektronische sigaret" - geplaatst in Wetgeving, verbod en toegestaan: In het.


1 Nov 2014 De e-sigaret wordt de nieuwe big business van een oude Nederland moet ook nog beslissen welke smaakjes zijn toegestaan. Critici zeggen. 4 nov 2014 Ook in Nederland is de zogenoemde e-sigaret toegestaan in de horeca, zo liet een woordvoerder van de Nederlandse Voedsel - en.


In welke landen gelden welke regel met betrekking tot de e-sigaret en dampen. E: e-Sigaretten en niet-nicotine bevattende e-liquids zijn wettelijk toegestaan. 1 Dec 2014 Per 1 januari 2015 is het niet meer toegestaan om e-liquid met meer dan 2 mg nicotine te verkopen. Dat betekent dus dat de e-liquids van.


VS:e-sigaret uit vliegtuigbagage - Wetgeving, verbod en


19 Nov 2014 Nu las ik op Thailandblog dat de regering in Thailand van plan is om de E-sigaret te gaan verbieden. Voor zover ik dat kan nagaan zijn het op. 6 Nov 2014 Het gebruik van de e-sigaret in de horeca van de Duitse deelstaat Noord-Rijnwestfalen(NRW) is toegestaan. Dit heeft de hoogste Duitse.


Mag je een electronische sigaret roken, op plaatsen waar


14 Mei 2008 Deze persoon ziet er alleen erg tegenop om zo lang niet te mogen roken. Is het toegestaan om op schiphol en in het vliegtuig een E sigaret te. 22 Okt 2014 De elektrische sigaret wordt vooral gebruikt door rokers, ex-rokers en rokers die willen stoppen. In Nederland gebruiken nog relatief weinig. 14 Maart 2012 De Nederlandse Staat mag de elektronische sigaret voorlopig niet weren van de markt omdat.

Verstoring van orde, rust en veiligheid is niet toegestaan. Roken is in onze stations, haltes en voertuigen niet toegestaan. Dat geldt ook voor de e-sigaret. Daar zijn deze sigaretten voor ontwikkeld. De elektronische sigaret scheidt niks uit wat schadelijk is voor een ander. Zelfs op scholen is het toegestaan.


22 Feb 2015 De man van het stel is betrapt op het roken van een e-sigaret. dag kreeg het stel te horen dat ook e-sigaretten niet toegestaan waren.


Electronische sigaret toegestaan - Islamargarita -


18 Nov 2013 De eerste reclame voor e-sigaretten van Flavor Vapes zorgde voor veel opspraak in september dit jaar. In de commercial is duidelijk te zien. 30 Nov 2014 Nieuws over de e-sigaret en elektronisch roken in november 2014: elektronische sigaretten in de Duitse horeca is toegestaan, nu volgt er. Roken was enkel nog toegestaan in cafйs die voorverpakte voedingswaren verkochten die In Belgiл vallen elektronische sigaretten onder de wetgeving van.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

auch interessant